Alv: sis. lukuunottamatta

Tietoa Stålhästenistä

 

 

IDEA

Stålhästen on ruotsalainen polkupyöräyritys. Tavoitteemme on tarjota klassisia ja luotettavia polkupyöriä. Ei kaupunkipyörää, maastopyörää, ”kruiseria” tai miksi niitä eri malleja nyt kutsutaankaan. Stålhästen on kuin isoäidin tai isoisän vanha polkupyörä, mutta uusi.

TIIMI / ASIAKASPALVELU

Suomessa sinua palvelee neljä innokasta Stålhästenistiä, niin pienissä kuin suurissakin asioissa.

Pyöriä löytyy koeajoon Helsingin ydinkeskustasta, Iso-Roobertinkadulta sekä Tarkk'ampujankadulta - sovithan varauksen ennakkoon kanssamme.

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia tehdas@stalhasten.fi - vastaamme aina 24 tunnin kuluessa. Voit myös lukea viimeisimpiä kuulumisia blogistamme sekä Facebook- sivultamme, jossa voit ajoittain osallistua myös kilpailuihin.

TIETOA POLKUPYÖRISTÄ

Stålhästen polkupyörät ovat valmistettuja teräksestä yksinkertaisella ja klassisella muotoilulla. Polkupyöriä on saatavissa naisten ja miesten malleina, molemmat varustettuna jarruilla ja joko vaihteilla tai ilman.

Klassisen Stålhästenin ajaton muotoilu syntyy sen isoista kevyesti rullaavista renkaista, satulasta joka on tehty oikeasta nahasta ja siihen sopivista kahvoista. Stålhästen Sport on sinulle, jolla on hieman enemmän kiire. Se on muuten hemmetin nopea. Effekt sen sijaan - uusin jäsenemme sopii trendikkäälle ja urbaanille kaupunkikiitäjälle joka haluaa olla erilainen nuori.

SOPIVA HINTA

Me haluamme tarjota sinulle tyylikkään polkupyörän - hyvään hintaan. Tämän takia olemme päättäneet leikata pois kaikki välikädet majailemalla ainoastaan täällä internetissä. Olemme myös siirtäneet sinulle viimeisten osien liittämisen yhteen (muun muuassa etupyörä, satula ja polkimet). Tällä tavoin uusi Stålhästen voi olla sinun maksamatta maltaita.

LEHDISTÖHUONE

Lehdistöhuoneemme ja kuvat Stålhästen-pyöristä

 

 

 

 

Om Stålhästen

 

Showroom/ koeajolle 

 Jos haluat koeajaa pyöriämme, lähetä meille sähköpostia ja voimme sopia koeajosta!

Olemme auki sovittaessa. Olemme aina lähellä, joten ota yhteyttä jos haluat tulla katsomaan pyöriä!

YHTEYSTIEDOT

Stålhästen Cyklar AB
Sankt Eriksgatan 106
113 31 Stockholm
Sverige

Yrityksen Y-tunnus (Ruotsi): 559118-3214

Agentti Suomessa

Teräsheppa Oy
Tarkk'ampujankatu 1 B 47

00120 Helsinki

Sähköposti (vastaus 24 tunnin sisällä): tehdas@stalhasten.fi