Alv: sis. lukuunottamatta

ASIAKASPALVELU

Infoa kaupanteosta sekä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löydät kotisivuillamme klikkaamalla itsesi "Yleisiä kysymyksiä"-osastolle. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, toivomme että otat meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löydät Stålhästen -kentästä.

EHDOT

Tilatessa internetissä astuu sopimus voimaan kun valitset vahvistaa ostoksen maksuvaiheessa. Tilausvahvistus muodostuu automaattisesti ilman erillistä manuaalista tarkistusta. Selkeät virheet (kuten esimerkiksi väärä hinta tai näppäilyvirhe) pidätämme oikeuden korjata virheen jälkeenpäin. Jos et ole tyytyväinen tekemäämme korjaukseen, voit tietenkin valita peruuttaa tilauksesi kulutta. Pidätämme myös oikeuden olla toteuttamatta tilausta mikäli esimerkiksi ilmenee tekninen ongelma tai tilattu tuote on loppunut.

PALAUTUSOIKEUS

Kun ostat tuotteen tai palvelun etäkauppana tai "ovelta-ovelle-myyntinä", on sinulla lain mukaan oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa ostosta. Sinulla on siis oikeus tarvittaessa avata pakkaus jos tuotteen varovainen kokeilu/tutkiminen sen vaatii. Palautusoikeuden täytäntöönlaitto edellyttää, että tuote on palautettaessa uudenveroisessa kunnossa. Tuote tulee lähettää takaisin alkuperäispakkauksessa sekä suojattuna lähetystä varten.

MAKSU

Tilausvahvistuksessa kentän "kokonaissumma" alla näet tilauksesi kaikki kustannukset yhteenlaskettuna. Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n.

MAKSU-/LUOTTOKORTTI

Maksu VISA-kortilla tai Mastercardilla. Täytä kenttään korttisi numero ja voimassaoloaika. Maksu tapahtuu SSL. Tämä tarkoittaa, että ulkopuoliset eivät näe korttisi tietoja.

TOIMITUSAIKA

Toimitamme normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, mutta välillä toimitusaika voi olla pidempi riippuen varastotilanteesta. Siinä tapauksessa otamme sinuun tietenkin yhteyttä tai ilmoitamme kotisivuillamme ajankohtaisen toimitusaika-arvion.

TOIMITUSTAPA

Kotiinkuljetus: FedEx 

HAKEMATTOMAT/VASTAANOTTAMATTOMAT TILAUKSET

Mikäli tilaus jää vastaanottamatta tai hakematta, veloitamme 49 EUR ylimääräisistä rahti- ja käsittelykuluista.

KÄYTTÖOHJE

Lataa polkupyöräsi käyttöohje tästä!

YLEISTÄ

Kaikki polkupyörät myydään 85% valmiiksi kasattuina ja täysin paketoituina. Tämä tarkoittaa, että sinun koottavaksesi jää pitkälti vain etupyörä ja mahdollisen lokasuojan kiinnitys, ohjaustanko, satula sekä polkimet.